Jocs d'estiu

Per quan arribi l’estiu, o les ganes d’estiu, es poden presentar aquestes dues propostes-joc de contingut matemàtic. Una és el joc dels espies i l’altra és un joc de taula d’un nivell senzill on fareu un viatge per un taulell estiuenc.

0,75 

RESSENYES

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Jocs d’estiu”

Descripció

Per quan arribi l’estiu, o les ganes d’estiu, es poden presentar aquestes dues propostes-joc. Una és el joc dels espies, en què l’infant ha de buscar atentament els diferents elements (frescos i estiuencs) de la pàgina i marcar la quantitat de cada un d’ells en un petit requadre de la fitxa. Hi ha dos models diferents.

L’altre és un joc de taula d’un nivell senzill. Amb unes fitxes i un dau (que podeu recuperar d’altres jocs de taula), fareu un viatge d’estiu anant de la sortida, fins  a l’arribada d’aquest taulell estiuenc, tenint en compte les normes del joc: si caus a la casella del gelat (perds un torn, ja que estàs gaudint del seu sabor), si caus a la casella del cotxe (et mous a una casella endarrere, ja que el cotxe va contra direcció) i si caus a l’estrella avances una casella (ja que al veure-la la saltes per no trepitjar-la).

 

Productes relacionats