Hivern

Proposta de lectoescriptura i matemàtiques que permet als infants conèixer vocabulari de l’hivern observant els elements del pòster i jugant al conegut joc de taula “3 en ratlla” elaborat amb imatges i paraules de l’hivern.

1,00 

RESSENYES

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Hivern”

Descripció

Proposta que ens permet apropar-nos i conèixer una mica més sobre el vocabulari de l’hivern, tot practicant la lectoescriptura de paraules significatives.  Hi trobem un pòster que ens mostra elements relacionats amb aquesta època de l’any. A més d’aquesta il·lustració, també trobem les targetes del vocabulari del pòster.

Tanmateix, podem practicar aspectes de les matemàtiques amb el conegut joc de taula “3 en ratlla” elaborat amb imatges i paraules de l’hivern. Ideal per posar com a proposta de lògica per als infants. En el document hi trobarem la graella, imatges diferents per utilitzar com a peces i també paraules, perquè els infants que ja s’han endinsat al món de la lectoescriptura o són capaços d’identificar la paraula, juguin a aquest conegut joc, d’una altra manera.

Per presentar aquest joc de taula, podeu imprimir, retallar, plastificar i enganxar les imatges en peces de fusta. En el cas del taulell el podeu enganxar a una fullola de fusta i les imatges de les fitxes, en uns cercles de fusta (mida 4 cm) i donar-li així una estètica al joc, bonica i agradable.

Productes relacionats
Sota el mar. Pòster1