Primavera: vocabulari, semblances i diferències

Pòsters d’elements de la primavera, juntament amb el seu nom/paraula. Pòsters per comparar imatges, semblances i diferències. Els referents visuals d’aquest document, permetran als infants gaudir d’unes il·lustracions fines i en aquarel·la d’elements de la Natura propis d’aquesta estació de l’any.

1,00 

RESSENYES

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Primavera: vocabulari, semblances i diferències”

Descripció

El document consta de més de 20 pàgines d’imatges de la primavera, animals i plantes. Il·lustracions fines i en aquarel·la d’elements de la Natura propis d’aquesta estació de l’any.

Unes de les targetes són de vocabulari (marieta, abella, llavors, ocell…) i altres tenen dues imatges per poder buscar semblances i diferències entre elles (abella i marieta, papallona i ocell…).

TIPS: també es pot imprimir en format targeta o carta i que siguin els infants qui busquin els elements tipus bingo, utilitzant de fitxes, per exemple, llavors i, fer-ho així, més primaveral si es pot!

És un material que es pot fer servir a l’escriptori, posant una targeta com a referent, i proposant als infants que en facin uns dibuixos primaverals amb aquarel·la.

 

Productes relacionats